Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009

............................

"Με πνίγει τούτη η σιωπή" έγραψε ο φίλος gvarvakis...
Έτσι νιώθω και γω...

Θυμήθηκα τα λόγια της Αθηνούλας σήμερα...
Έψαξα και τα βρήκα:

"@ dino tzortzoglou (!) με συγκίνησες!! Τα λόγια σου πολύ ζεστά , αυτό ειδικά το" Ίσως και να υπάρχει ... ελπίδα, όσο υπάρχει ομορφιά..." με έκανε να νοιώσω υπέροχα !! Χαίρομαι... τα λόγια σου ηχούν ιδιαίτερα στην ψυχή μου !! Υπήρξες μια απ τις αρχικές σελίδες που βολτάρισα στο διαδίκτυο, υπάρχεις για να γκρινιάζεις , πάντα με ευαισθησία , για έναν τόπο που τόσο αγαπάς , το νησί μας !! Συνέχισε, θα είμαι εδώ και θα συμπορευόμαστε διαδικτυακά !!
4 Νοέμβριος 2008 9:22 μμ"

Θα συνεχίσω, ναι θα συνεχίσω....
Γιατί στ' αλήθεια υπάρχει ελπίδα όσο υπάρχει ομορφιά....
Γιατί στ' αλήθεια υπάρχει ελπίδα όσο υπάρχει ευαισθησία....
(το έργο της Αθηνάς από το υπέροχο μπλογκάκι της)

3 σχόλια:

αθηνα είπε...

Η πολυήμερη σιωπή σου δεν σου κρύβω, με προβλημάτισε !!

Τα κατάφερες και με συγκίνησες πάλι !!

Αν το τότε σχόλιό μου, μπόρεσε να γίνει μια μικρή φλογίτσα που σου έδωσε την δύναμη να συνεχίσεις , τότε δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω πόσο υπέροχα νοιώθω !!!!

Και φυσικά θα συνεχίσεις, εγώ είμαι πάντα εδώ και διαβάζω τις απόψεις σου, τις γκρίνιες σου, τις ευαισθησίες σου, τα γραφόμενά σου , είμαι πάντα εδώ και αφουγκράζομαι τις σκέψεις σου και τους προβληματισμούς σου !!

Έχουμε ανάγκη να ακούμε τέτοιες αξιόλογες διαδικτυακές φωνές σαν την δική σου, που έχουν εντιμότητα και καθαρότητα σκέψης !!!!!!!
Και λίγη γκρίνια .... χρειάζεται!!!!
Συνέχισε ....."ευαίσθητε γκρινιάρη" (πολύ πετυχημένο το προσωνύμιο , εεεεε?)

DINOS TZORTZOGLOU είπε...

:)

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色