Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2011

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

“Νησιωτικότητα” και “μεταφορικά ισοδύναμα”... Ευρωμπούρδες και κομματοκαραγκιοζλίκια...
Σάμος – Αθήνα 17 ώρες ταξίδι με ένα καράβι 40 χρόνων!
Και οι καρεκλάκηδες του Κολωνακίου θέλουν να μας διδάξουν και πατριωτισμό!
Σε εμάς που ζούμε μια ανάσσα από την Τουρκία και ένα μερόνυχτο μακριά από το Κράτος των Αθηνών!
Ας σκεφτεί ο “υπερπατριώτης” διορισμένος υπουργίσκος, αλλά και οι υπόλοιποι “σωτήρες” του “πατριωτικού σοσιαλισμού” και της “εθνικοφρόνου παρατάξεως”, όλοι αυτοί οι “δημοκράταροι” και πατριδοκάπηλοι, ας σκεφτούν οι εφοπλιστάδες μας που μας κάνουν “εθνικά υπερήφανους” με την “ανά τον κόσμο κυματίζουσα” σημαία μας, ότι ο Πατριωτισμός δεν είναι κούφια λόγια, προεκλογικές φανφάρες, τσιτάτα και κουραφέξαλα! Είναι το έμπρακτο ενδιαφέρον για τη θωράκιση των νησιών μας! Είναι η ειλικρινής προσπάθεια να κρατηθεί ο κόσμος στις ξεχασμένες (από τους πέριξ της πλατείας Συντάγματος) επαρχίες μας! Είναι ο αγώνας για οικονομική ανάπτυξη, για προστασία της κληρονομιάς μας, είναι η αγωνία να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους, είναι η φροντίδα που πρέπει να νιώθει ο καρκινοπαθής, η σιγουριά που πρέπει να αισθάνεται ο γονιός, η ελπίδα που πρέπει να νιώθει ο νέος για ένα καλύτερο αύριο.
Η Αθήνα μάς έχει ξεχάσει. Οι καλοζωισμένοι εξουσιαστές των βορείων προαστείων και τα ντόπια ακολουθήματά τους έχουν ξεγράψει τη Σάμο. Είναι καιρός να πούμε το μεγάλο ΦΤΑΝΕΙ! Το μεγάλο άει σιχτίρ! Το μεγάλο ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Ας μην ξεγελιούνται! Δεν θα μας χωρίσουν πια ούτε με τα κόματά τους ούτε με ψευτομικροτοπικίστικες διαφορές. Ας διαβάσουν λίγη ιστορία... Οι Σαμιώτες δεν θέλαμε ποτέ φασαρίες... Όταν όμως μας έφταναν στο ... “αμήν”, όταν “μας κάθονταν στο σβέρκο”, όταν μας “πατούσαν στο λαρύγγι”, δεν αρκούμασταν στα διαβήματα και στα παρακάλια.... Και αυτές τις ώρες, έτσι ακριβώς νιώθουμε!!!!!!


Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα, οι πολίτες της Σάμου δίνουμε απάντηση σε όσους νομίζουν ότι είμαστε πρόβατα για σφαγή. Σε όσους πιστεύουν ότι είμαστε αναλώσιμοι. Ότι είμαστε “διαχειρίσιμοι”. Σε όσους ονειρεύονται ότι είμαστε “κουκιά”....
Ας είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! Στο λιμάνι του Βαθιού. Για να πούμε ΟΧΙ στα πλοία φέρετρα. Για να αντιδράσουμε στην περιφρόνηση που μας δείχνουν. Για να δείξουμε ότι η ανοχή μας τελείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: